Politica de livrare

Taxa de transport este standard pentru toate comenzile pana in 1.000 de lei. Pentru comenzile peste 1.000 de lei transportul este gratuit.

Livrarea se face prin CARGUS curier in 1-2 zile lucratoare de la procesarea comenzii.

Comenzile efectuate pana la ora 13:00 vor fi expediate catre curier in aceasi zi, in functie de numarul de comenzi si de stoc.

Comenzile efectuate dupa ora 13:00 vor fi expediate catre curier urmatoarea zi.
Șansele ca un colet să ajungă la dvs în 24 de ore de la expediere sunt de 99%. Cu toate că echipa noastră de livrare face tot posibilul să ajungă la tine la timp, se întâmplă să nu reușească de fiecare dată,din cauza unor factori externi.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei, poate fi diferit de cel afișat pe site si depinde de capacitatea de operare a firmelor de curierat. Se face exceptie de la termenul mentionat in mod obisnuit si nu vor intra in conditiile promotionale din perioadele obisnuite.